jueves, 2 de septiembre de 2010

Procés_ Stijlnic, el picnic de Mondrian

Aquest flyer es part d'un projecte de pura creativitat i que s'allunya del món del disseny. Consistia en realitzar un picnic (real) amb una temàtica concreta, per tant és més proper a una performance que al disseny. El meu company (Ferran Lopez) i jo vàrem decidir de fer un picinic basat en els quadres de Piet Mondrian i en el corrent del neoplasticisme. El nom del picinic seria Stijlnic ("Stijl" per la revista De Stijl i "nic" de picnic). Es basava en un quadre de Mondrian, el menjar era de quatre colors com en el quadre, blau, groc, verd i vermell.


El flyer es basava en la idea de marcar un lloc, de deixar una empremta. La primera opció era fer-ho com si el quadre es tractés simplement de pintura a la paret i amb una passada d'un corró de pintura quedés marcada. El resultat era molt intemporal i no es relacionava amb el lloc o el picnic.

El següent pas va ser adaptar la idea a les necessitats. Calia mostrar el lloc on es faria el picnic perquè el flyer fos com un mapa que permetés trobar-lo. Per tant la fotografia ja era del Caixaforum de Barcelona el lloc on es faria. Finalment per un tema d'espai es va canviar la situació del picnic, motiu pel qual el flyer també havia de canviar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario